Lieve mensen,

Het zijn vreemde tijden. Voor iedereen. Over de hele wereld. Ik hoop dat iedereen die dit leest gezond is en blijft en dat we er snel met zijn allen overheen zijn!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zijn de komende maanden alle bijeenkomsten verboden. Dat houdt dus ook in dat alle optredens gecanceld zijn en er de komende maanden ook geen nieuwe optredens bijgeboekt gaan worden. 


Backyard Blues
Buiten dat het een artistiek gemis is om niet op te kunnen treden of om lekker bandjes te gaan kijken, heeft deze hele situatie ook financiële gevolgen. Onder de streep moet ik van de muziek zien te leven en dat ligt nu dus op zijn gat.

Om toch iéts te kunnen doen, heb ik afgelopen vrijdag samen met Judith Renkema opgetreden in de tuin van John Maes, programmeur van het Tilburgse podium Heyhoef Backstage. Alles is gefilmd en opgenomen onder de noemer "Backyard Blues".

Het was een erg leuke middag en het resultaat is tof geworden! De sessie staat nu online, check 'm via onderstaande link. Het is ook mogelijk een paar euro te doneren om ons financieel te steunen, zodat wij toch een beetje geld kunnen verdienen de komende tijd... Niks moet, alles mag!


Link naar het optreden:
https://www.heyhoef-backstage.nl/progamma/heyhoef-backstage-backyard-blues/?fbclid=IwAR3nTRimjOCl0SkjV-SH3E4yfaX7375jhCbwbTO3fow3WfRLy02yth0E9HQ

Vreemde Tijden

backyard 1.jpg

Nieuwe EP "DIESEL"


De nieuwe EP "DIESEL" is nu uit! 

De boel is via deze link te beluisteren op alle verschillende digitale platformen.

Heb je liever een fysieke CD? Stuur dan een mailtje om er een te bestellen!

Jeroen Kant (band) door teis Albers.jpg
diesel cover hires.jpg